Criza costurilor de trai - marşul anti-sărăcire
Pentru creșterea urgentă a salariilor și pensiilor! Împotriva creșterii costurilor de trai și atacului asupra drepturilor lucrătorilor! 17-21 Octombrie 2022 - Zalău, Bacău, Deva, Galați, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Galați, Slobozia, Brăila, Slatina, București, Piața Victoriei, Piața Revoluției, Palatul Controceni
Caravana Dreptății Sociale
Acțiune sindicală pentru susținerea directivei UE pentru salarii minime adecvate, negociere colectivă. Pentru politici publice orientate către bunăstarea cetățeanului, justiție socială și respectarea drepturilor individuale și colective.
Schimbăm Regulile
Campania "Schimbăm regulile!" își propune creșterea gradului de conștientizare asupra condițiilor de muncă din România și susținerea inițiativei de schimbare a Legii Dialogului Social realizată de Coaliția pentru muncă decentă. Cu ocazia Zilei Mondiale a Muncii Decente, membrii Cartel ALFA din toată țara transmit un mesaj guvernului și parlamentarilor că nu se mai poate trăi cu salariul minim în România. Este nevoie de modificarea legislației pentru a permite organizarea liberă în sindicate și negocieri reale pentru o distribuție mai echitabilă a rezultatelor economice.